Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان   سیدعلی‌اصغر رفاهی روز شنبه در نشستی با اصحاب رسانه در اراک، با اشاره به اهمیت استفاده از ظرفیت های مردمی در پیشبرد امور اظهار داشت: سمن ها یکی از ظرفیت های عظیم مردمی هستند که باید از آنها به بهترین نحو ممکن همکاری بگیریم که در این زمینه طرح توانمندسازی سمن ها را به صورت ملی به انجام رسانده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در راستای توانمندسازی سمن ها کارگروهی آموزشی برگزار کردیم و از معاونین پیشگیری از وقوع جرم سراسر کشور درخواست کردیم که از مجموعه خود یک نفر را داوطلب برای فراگیری این آموزش ها معرفی کنند تا پس از بازگشت به استان خود بتواند این همایش را به صورت استانی برگزار کند.

مدیرکل پیشگیری مردمی و مشارکت های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه خاطرنشان کرد: در راستای اجرائی شدن این طرح و باتوجه به تاکیدات مکرر مقام معظم رهبری مبنی بر چهار آسیب اولویت دار طلاق، اعتیاد، امنیت اخلاقی و حاشیه نشینی در نظر داریم ضمن شناسایی سمن های مرتبط با این موارد به شبکه سازی آنها بپردازیم تا با استفاده از ظرفیت خود بتوانند برخی وظایف محوله را به انجام برسانند.

رفاهی تصریح کرد: هم اکنون درحال انعقاد تفاهم نامه ای با سمن های همیاران سلامت روان کشور هستیم و این مجموعه درحال حاضر ۵۰ هزار عضو و به طور میانگین در هر استان هزار و ۵۰۰ عضو دارد.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اقداماتی که به انجام رسانده ایم راه اندازی سامانه سجام و دیده بان پیشگیری بوده که در این برنامه قسمتی به عضویت سمن ها اختصاص داده شده تا مشکلات را از این طریق اطلاع رسانی کنند، خوشبختانه سامانه سجام در استان مرکزی پیشرفتی ۶۵ درصدی داشته و تاکنون بیش از هزار نفر در این سامانه ثبت نام به عمل آورده اند.

مدیر کل پیشگیری های مردمی و مشارکت های مدنی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه عنوان کرد: تاکنون تعداد ۲۳ هزار و ۷۰۰ نفر عضو از سراسر کشور در این سامانه ثبت نام کرده اند و تعداد چهار گزارش زمین خواری به مراجع مربوطه اعلام شده، هدف اصلی ما از راه اندازی این سامانه ترویج نظارت همگانی و ارتقاء اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر است و به این سبب در مرحله جذب اعضا و سمن ها سخت گیری خاصی اعمال نمی شود.

رفاهی بیان کرد: براساس آمار ثبت شده از ۱۰ اتهام اول استان مرکزی و مقیاس آمار ۶ ماهه امسال با مدت مشابه سال گذشته به ترتیب اولویت ها توهین به اشخاص عادی کاهشی ۳.۱ درصدی، ایراد ضرب و جرح کاهشی ۲.۲ درصدی، سرقت مستجوب تعزیر کاهشی هشت درصدی، تصادفات رانندگی افزایشی ۶.۶ درصدی، تهدید افزایشی ۵.۸ درصدی، تخریب کاهشی ۳.۸ درصدی، نگهداری و مالکیت مواد مخدر کاهشی ۰.۰۴ درصدی، افترا و تهمت زدن کاهشی ۳.۳ درصدی، کلاهبرداری کاهشی ۰.۰۱ درصدی و خیانت در امانت کاهشی ۵.۴ درصدی داشته اند.

انتهای پیام/س

 توانمندسازی ظرفیت های مردمی برای پیشگیری از جرائم   

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۲۴۹۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آجیل، سپر ایمنی روان در برابر افسردگی

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، طبق تحقیقات اخیر، بین مصرف روزانه آجیل و کاهش خطر افسردگی ارتباط وجود دارد. به گفته کارشناسان، آجیل حاوی مواد مغذی خاصی است که می‌تواند به ارتقای سلامت روان کمک کند. این تحقیقات بیانگر آن است که خوردن یک مشت آجیل (۳۰ گرم) در روز با کاهش ۱۷ درصدی خطر ابتلا به افسردگی مرتبط است.

بیشتر بخوانید: روزتان را با غذاهای پرانرژی آغاز کنید

یک وعده آجیل می‌تواند شامل: ۱۰ عدد گردو، ۲۰ عدد بادام، ۳۰ عدد پسته و ۱۵ بادام هندی باشد.

طی سال‌های اخیر تحقیقات زیادی روی تأثیر عمیق عادات غذایی ما بر سلامت ذهن و روان تأکید داشته‌اند؛ که یکی از پررنگ‌ترین آنها به ارتباط قوی میان روده و مغز اشاره می‌کند و نقش کلیدی تغذیه در سلامت روانی را برجسته می‌کند.

به گفته محققان، افرادی که در رژیم غذایی خود آجیل بیشتری می‌خورند، ممکن است در سایر رفتارهای سالم نیز پیشرو باشند و عاداتی مانند ورزش و بهداشت خواب را نیز مدنظر قرار دهند. بدین ترتیب طبیعی است که خطر ابتلا به اختلالات خلقی در آنها کاهش یابد.

کدام یک از اجزای آجیل به کاهش خطر افسردگی کمک می‌کنند؟

نتایج نشان می‌دهد مواد مغذی موجود در انواع آجیل می‌تواند به بدن کمک کند تا استرس را بهتر مدیریت کند، سلامت روده را بهبود بخشد و سلامت مغز را تقویت کند. از این رو، خوردن آجیل می‌تواند یک استراتژی غذایی مفید برای پیشگیری و مدیریت افسردگی باشد.

به طور مثال:

گردو و امگا ۳

گردو به دلیل محتوای بالای امگا ۳ معروف است. امگا ۳ که برای عملکرد و رشد مغز ضروری است، اثرات ضد التهابی و آنتی اکسیدانی دارد و به طور بالقوه خطر افسردگی را کاهش می‌دهد. مصرف منظم گردو با تأثیر بر ایجاد و عملکرد انتقال‌دهنده‌های عصبی تنظیم‌کننده خلق و خو، مانند سروتونین و دوپامین، ممکن است به بهبود خلق و خو و کاهش علائم افسردگی کمک کند.

هم‌چنین یک مطالعه در سال ۲۰۲۳ نشان داد که مصرف مکمل امگا ۳ با بهبود قابل توجه علائم افسردگی در افراد مبتلا به افسردگی خفیف تا متوسط مرتبط است.

بادام هندی و تریپتوفان

بادام هندی به دلیل داشتن محتوای بالای تریپتوفان و پتانسیل خود در کاهش علائم افسردگی بسیار مورد توجه است. تریپتوفان یک آمینو اسید است که به عنوان پیش‌ساز سروتونین عمل می‌کند و می‌تواند خلق و خو را بهبود بخشد، به طور بالقوه نرخ افسردگی را کاهش دهد و هم‌چنین در تنظیم خواب نقش داشته باشد. تحقیقات نشان می‌دهد که اثرات ضد افسردگی تریپتوفان ممکن است ناشی از تأثیر مثبت آن بر التهاب عصبی، استرس مزمن و اختلال در تنظیم میکروبیوم روده باشد.

بادام و اسیدهای فنولیک

بادام سرشار از اسیدهای اولیک است؛ که در مطالعات اخیر نتایج امیدوارکننده‌ای در کاهش رفتارهای شبه‌افسردگی داشته است. از دیگر آجیل‌های دارای این ترکیبات می‌توان به گردو و پسته اشاره کرد. این ترکیبات می‌توانند بر سیستم‌ها و عملکردهای مختلف بدن، از جمله متعادل کردن سطح استرس، کمک به تشکیل سلول‌های عصبی و تأثیر مثبت بر سلامت روده تأثیر بگذارند؛ که همگی از عوامل ضروری برای سلامت روان هستند.

سایر مواد مغذی موجود در آجیل

ویتامین E: آنتی اکسیدانی است که می‌تواند به محافظت از سلول‌های مغز در برابر استرس اکسیداتیو کمک کند.

منیزیم: یک ماده معدنی است که در عملکرد انتقال‌دهنده‌های عصبی نقش دارد و به تنظیم خلق و خو کمک می‌کند.

هم استرس اکسیداتیو و هم کمبود منیزیم در ایجاد اختلالات خلقی، از جمله افسردگی، نقش دارند.

چربی‌های تک غیراشباع و چند غیراشباع: منابع چربی سالمی که برای حفظ یکپارچگی ساختاری سلول‌های مغز و حمایت از ارتباط بین نورون‌ها ضروری هستند.

فیبر غذایی: به تقویت میکروبیوم روده کمک می‌کند. آجیل، علاوه بر فیبر بالا، دارای شاخص گلیسمی پایینی است؛ به این معنی که باعث افزایش سریع سطح قند خون نمی‌شود. پایدار بودن سطح قند خون با تنظیم بهتر خلق و خو و کاهش خطر علائم افسردگی مرتبط است.

منبع: خبر آنلاین

انتهای پیام/

کد خبر: 1229867 برچسب‌ها دانستنی ها

دیگر خبرها

  • امیدوارم به سهمیه المپیک برسم
  • آجیل، سپر ایمنی روان در برابر افسردگی
  • استفاده از ظرفیت‌های همیاران طبیعت در مدیریت شرایط بحرانی
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • فساد را جدی بگیریم/دو راهی مهم گروسی در پرونده ایران/اقتصاد و روان و فرهنگ
  • جنجال ادامه‌دار فروش آنلاین دارو
  • فن‌بازار تخصصی معدن گشایش یافت
  • فن‌بازار تخصصی معدن افتتاح شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان