Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی مدیرکل امور اجتماعی استانداری مرکزی گفت: ۱۹ تشکل استان در جریان بروز رسانی بانک اطلاعاتی سمن های استان منحل شدند.

احمد سجادی ۲۵ مردادماه در نشست استاندار مرکزی با سمن های استان با اشاره به بهبود وضعیت سمن ها و تشکل های استان به لحاظ همدلی طی یک سال اخیر اظهار کرد: در حال حاضر ۴۲۶ تشکل در حوزه های مختلف در استان مرکزی ثبت شده است که البته سمن ها از طریق استانداری، فرمانداری، ورزش و جوانان، بهزیستی و ناجا می توانند ثبت شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: ۷۶ درصد سمن ها از طریق فرمانداری و استانداری، ۱۸ درصد از طریق ورزش و جوانان، ۱۱ درصد بهزیستی و چهار درصد از طریق ناجا ثبت شده اند.

سجادی با بیان اینکه ۷۳ درصد سمن های استان ثبت شده و باقی ثبت نشده اند، گفت: ۷۳ درصد سمن های استان فعال و ۲۷ درصد غیرفعال هستند، ۱۵ تشکل ملی در استان مرکزی دارای نمایندگی و هفت تشکل استانی هستند و طی یک سال اخیر نیز ۴۰ تشکل جدید مجوز فعالیت اخذ کرده اند.

وی ۱۸ درصد سمن های استان را خیریه، ۲۶ درصد را در حوزه اجتماعی و آسیب های اجتماعی، ۱۱ درصد فرهنگی، شش درصد محیط زیست، ۱۰ درصد معلولین، دو درصد گردشگری، یک درصد حقوق شهروندی و چهار درصد در حوزه امور زیربنایی فعالیت دارند.

مدیرکل امور اجتماعی استانداری مرکزی با اشاره به انجام دو اقدام مهم در این حوزه، اظهار کرد: بروزرسانی بانک اطلاعاتی سمن ها از سال گذشته آغاز شد که به دلیل شیوع بیماری کرونا با تاخیر مواجه شده است و براساس اقدامات انجام شده است تاکنون ۱۹ تشکل منحل شده است، همچنین تهیه سامانه سحام نیز مدنظر است که تاکنون ۱۴ تشکل در سامانه ثبت شده است.

سجادی افزود: این سامانه کمک می کند که تمام مددجویان در این سامانه ثبت شوند، دریافت ها و پرداخت ها ضابطه مند می شود و مددجویان فقط از یک خیریه می توانند کمک دریافت کنند.

به گزارش ایسنا، نماینده سازمان های مردم نهاد استان مرکزی در شورای ملی توسعه تشکل ها در این جلسه بیان کرد: دستورالعمل های جدید کارگروه ها ابلاغ شده است و حضور سمن ها از این جلسات حذف شده است ولی امیدواریم که در استان مرکزی نماینده سمن ها بتوانند به مانند گذشته در جلسات و کارگروه های استانی حضور داشته باشند.

سیاوش آقاخانی نبود قانون در حوزه سازمان های مردم نهاد و تعدد قانون و آلودگی قانونی را از جمله چالش های کنونی سمن ها دانست و گفت: دولت در حال تهیه لایحه قانونی در این راستاست و سازمان های مردم نهاد نیز در حال تهیه پیش نویسی در کنار دولت هستند که می تواند کمک کننده باشد.

وی اضافه کرد: اخیرا دستورالعمل مشترکی با قوه قضاییه نگارش شده است که ظرفیت بالایی برای مطالبه گری از دستگاه های اجرایی و دولتی به همراه دارد که می توان این دستورالعمل را اجرایی کرد.

آقاخانی دستورالعمل شعب و نمایندگی تشکل های ملی برای سمن های استانی، ثبت سمن ها و طولانی بودن پروسه اداری را بخشی از چالش های سمن ها دانست و گفت: بحران کرونا علیرغم همه مشکلات و چالش هایی که ایجاد کرد، نشان داد که سمن ها می توانند بدون در نظر گرفتن اختلافات و تضارب آرا بحران را کنار بگذارند و همکاری مناسبی داشته باشند و دوباره به مانند گذشته تحت نظارت واحد فعالیت داشته باشند.

به گزارش ایسنا، در این جلسه تعدادی از فعالان اجتماعی و نماینده سمن ها نظرات و مشکلات خود را بیان کردند و از ۱۴ تشکل به نمایندگی سمن های استان مرکزی تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی سمن استان مرکزی سمن های استان استان مرکزی درصد سمن ها سمن ها ثبت شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۷۵۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 

در ادامه گام‌های اجرایی برنامه تحول بانک دی، ابلاغی از سوی بانک مرکزی با موضوع کاهش شناوری سهام و افزایش سرمایه نقدی، 15 درصد از سهام خزانه بانک دی به سازمان اموال و املاک کوثر واگذار می‌شود.   به گزارش پارسینه در ادامه گام های اجرایی برنامه تحول بانک دی، ابلاغی از سوی بانک مرکزی با موضوع کاهش شناوری سهام و افزایش سرمایه نقدی، طی توافق فی ما‌بین بانک‌دی و سازمان اموال و املاک کوثر به نمایندگی از بنیاد شهید و امور ایثارگران ، مقرر شد 15 درصد از سهام خزانه بانک دی، طی سه مرحله و به قیمت کارشناسی با شرایط 10 درصد نقد‏/ املاک معوض و مابقی بصورت اقساط شصت ماهه با نرخ سود ابلاغی بانک مرکزی به سازمان مذکور واگذار گردد.  بدین منظور ارزیابی کارشناسی سهام بانک دی توسط کارشناسان رسمی در دست اقدام است که به محض حصول نتیجه، مراتب از طریق سامانه کدال اطلاع رسانی خواهد شد. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پارسال بانک ها چه مقدار تسهیلات دادند
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات بانکی در ۱۴۰۲/ رقم رشد نقدینگی ۲۴.۳ درصد در پایان سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲
  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲/ کنترل نقدینگی اهرم مهار تورم است
  • سرسام آماری؛ چرا داده‌های نرخ تورم بانک مرکزی شفاف نیست؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • جنجال هوخشتره و چاپ پول؛ شاخص محرمانه تورم را چه عددی حساب کرد؟
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی 
  • بانک مرکزی: تورم کاهشی می‌شود | کاهش رشد پایه پولی به ۲۸.۱ درصد
  • قیمت طلا افزایش یافت