Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی مجمع ملی جوانان با اشاره به خدمات اجتماعی و فرهنگی سمن های جوانان عنوان کرد: در دیدار با رییس جمهور موضوع بیمه شدن سمن های جوانان را درخواست کردیم. همچنین با توجه به مطالبه مردم برای شفاف سازی موضوع واکسیناسیون کرونا، درخواست ایجاد یک سامانه شفاف از سوی دولت برای این موضوع را داشتیم.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، سارا سادات حسینی عضو هیئت رئیسه و سخنگو مجمع ملی سازمان های مردم نهاد  جوانان به عنوان تنها نماینده سمن های جوانان کشور در نشست نخبگان و سازمان های مردم نهاد با رئیس جمهور شرکت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ساراسادات حسینی گفت: در این نشست صمیمی که خیرین و فعالان سازمان های مردم نهاد با رئیس جمهور دیدار داشتند بنده به عنوان تنها نماینده سمن های جوانان و مجمع ملی جوانان حضور داشتم.

حسینی افزود: چگونگی تشکیل مجمع ملی سازمان های مردم نهاد جوانان در دولت تدبیر و امید با حمایت وزارت ورزش و جوانان، انتخابات هیات رییسه اول و ثبت شناسه ملی این مجمع با همراهی وزارت کشور، برگزاری دور دوم انتخابات مجمع ملی با مشارکت ۹۸ درصدی سمن های جوانان و استقرار هیات مدیره دوم این مجمع از جمله محورهایی بود که برای رییس جمهور و حاضرین جلسه تشریح شد که به نمایندگی از همه سمن های جوانان از این اقدام مهم دولت تدبیر و امید و حمایت وزارت ورزش و جوانان تشکر کردم.

وی به خدمات سمن های جوانان در بحران های جامعه اشاره کرد و ادامه داد: سمن های جوانان هر زمان که نیاز جامعه بوده بدون هیچ چشم داشتی برای کمک به مردم ورود کرده اند و در حقیقت همان سربازان بی ادعای عرصه اجتماعی هستند که در این دیدار نیز به اقدامات سمن های جوانان در کمک رسانی به مردم سیل زده و زلزله زده اشاره و کمک های این سمن ها در موضوعات کرونا از جمله تولیدات لوازم بهداشتی مثل ماسک و گان و ... ضدعفونی معابر و تولیدات فرهنگی در این زمینه را تشریح کردم.

سخنگوی مجمع ملی جوانان با اشاره به خدمات اجتماعی و فرهنگی سمن های جوانان عنوان کرد: در این دیدار موضوع بیمه شدن سمن های جوانان را از رییس جمهور درخواست کردیم. همچنین با توجه به مطالبه مردم برای شفاف سازی موضوع واکسیناسیون کرونا، درخواست ایجاد یک سامانه شفاف از سوی دولت برای این موضوع را داشتیم.

وی با گلایه از عمل نکردن برخی از دستگاه ها به مصوبه هیات دولت در موضوع بکار گیری بانوان و جوانان توانمند در پست معاون وزیر، گفت: بر اساس این مصوبه هر دستگاه اجرایی باید در دو معاونت خود از بانوان و جوانان استفاده می کرد که این امر به طور کامل و جدی انجام نشده که در این دیدار از رییس جمهور خواستیم تا دستگاه هایی که به این مصوبه توجهی نکردند اعلام و لیستی منتشر کنند تا دستگاه های جوان باور و جوان یاور واقعی شناسایی شوند.

 

سارا سادات حسینی گفت: درخواست مصاعدت دولت برای باز پرداخت اقساط کارگاه های جوانان که از وام صندوق کارآفرینی استفاده کرده اند ولی به دلیل کرونا کسب و کارشان تعطیل و یا نیمه تعطیل شده است، درخوایت بودجه میتقل برای مجمع ملی جوانان و همچنین توجه مقام معظم رهبری به سمن های جوانان در موضوع امریه سربازی از مهمترین محورهایی بود که در این دیدار توسط بنده مطرح شد.

سخنگوی مجمع ملی جوانان در پایان اظهار داشت: دکتر روحانی پس از استماع نظرات و صحبت های بنده، از تشکیل و تثبیت مجمع ملی سمن های جوانان اظهار خشنودی کرد و گفت" هر جا به جوانان اعتماد و کار را به آنها سپردیم نتیجه گرفتیم که امیدوارم با افزایش سمن ها که با حمایت این دولت و استقبال خود جوانان صورت پذیرفته، این راه ادامه پیدا کند."

 در این دیدار که با حضور فیزیکی ۱۰ نفر و حضور مجازی ۲ نفر از خیرین و فعالان سازمان های مردم نهاد برگزار شد، دکتر ربیعی سخنگوی دولت و دکتر واعظی رییس دفتر رییس جمهور نیز حضور داشتند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: رئیس جمهور سارا حسینی سازمان های مردم نهاد مجمع ملی جوانان سمن های جوانان رییس جمهور سمن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۶۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا داده‌های نرخ تورم بانک مرکزی شفاف نیست؟

به گزارش خبرآنلاین ،در روزهای اخیر آمارهای ضدونقیضی از نرخ تورم در برخی رسانه‌ها منتشر شده که بسیاری از مردم و حتی کارشناسان اقتصادی را دچار سردرگمی کرده است. حواشی مربوط به آمارهای تورم پس از آن آغاز شد که یکی از رسانه‌ها با استناد به جدول شاخص تاخیر تادیه دین بانک مرکزی، از رسیدن نرخ تورم سال ۱۴۰۲ به ۵۲.۳ درصد و شکستن رکورد ۸۰ ساله این نرخ خبر داد. پس از آن بود که بانک مرکزی با تکذیب این ادعا، و تاکید بر اینکه استناد به شاخص تاخیر تادیه دین برای محاسبه نرخ تورم نادرست است، اعلام کرد: «تورم نقطه به نقطه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به فروردین ۱۴۰۲ به میزان ۲۷.۷ درصد کاهش پیدا کرده و به سطح کمتر از میانه کانال ۳۰ درصد رسیده است.»

تجارت نیوز در خبری نوشت:حالا در جدیدترین قسمت از سریال آمارهای ضدونقیض نرخ تورم، یکی از خبرگزاری‌های وابسته به دولت اعلام کرده اطلاعات دریافتی خبرنگار این خبرگزاری نشان می‌دهد نرخ تورم نقطه به در فروردین سال جاری حدود ۳۴ درصد محاسبه شده است.

استناد به آمارهای انتخابی

به نظر می‌رسد ریشه این سرگیجه آماری در چیزی جز شفاف نبودن آمارهای نرخ تورم و ناهماهنگی‌های بسیار در انتشار آن نباشد. اولین نکته‌ای که باید دراین‌باره در نظر گرفت این است که طبق قانون، انتشار آمارهای تورم در حیطه وظایف مرکز آمار ایران است. با وجود این، بانک مرکزی ایران نیز همواره این نرخ را محاسبه می‌کند و بعضاً در اختیار مسئولان اقتصادی و حتی خبرگزاری‌های نزدیک به دولت قرار می‌دهد.

از سوی دیگر، معمولاً آمارهایی که گه‌گاه از سوی بانک مرکزی منتشر می‌شوند اختلاف بسیاری با داده‌های مرکز آمار دارند. از همین روی، تجربه نشان داده مسئولان در ارائه گزارش‌های خود همواره به آماری اتکا کرده‌اند که وضعیت را بهتر نشان می‌دهد.

چرا آمار نرخ تورم بانک مرکزی منتشر نمی‌شود؟

دیگر موضوع جالب توجه این است که اگر محاسبات نرخ تورم را بانک مرکزی انجام می‌دهد، چرا داده‌های این محاسبات به طور مداوم و عمومی منتشر نمی‌شود تا بساط گمانه‌زنی‌های پراکنده درباره نرخ تورم برچیده شود؟

موضوع جالب اینجاست که دولت سیزدهم بارها توقف انتشار آمار تورم بانک مرکزی در زمان ریاست عبدالناصر همتی را محکوم می‌کرد و به او لقب سانسورچی تورم داده بود. با این حال پس از آنکه در بهمن سال گذشته، بانک مرکزی برای اولین بار در طول بیش از چهار سال جزئیات آمار تورم را در دسترس عموم قرار داد، این روند تنها دو ماه ادامه یافت و پس از آن بانک مرکزی برای انتشار اعداد و ارقام تورم به گزارش‌های پراکنده بسنده کرد.

یک بام و دو هوا به سبک بانک مرکزی

محمدرضا فرزین، رئیس‌کل بانک مرکزی، در واکنش به این موضوع گفت: «درباره آمار تورم به دلیل اینکه قانون مقرر کرده مرکز آمار آن را منتشر کند، ما دیگر آمار را منتشر نمی‌کنیم و بیشتر یک حکم قانونی است. هرچند هنوز اختلاف‌هایی بر سر منبع انتشار آن در میان است، اما به دلیل مساله قانونی بودن آن، از انتشار آمار مربوط به تورم جلوگیری کردیم.»

اشاره فرزین به مرجعیت مرکز آمار برای انتشار آمار تورم به عنوان دلیل توقف انتشار این آمار از سوی بانک مرکزی در حالی بود که پیش از آن نیز این قانون وجود داشت، اما این موضوع در دولت قبل سانسور آمار و در دولت سیزدهم تبعیت از قانون نام گرفته است.

۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904010

دیگر خبرها

  • بیش از ۷ هزار درخواست مردم استان قم در سامانه سامد ثبت شد
  • راه اندازی مرکز سامانه الکترونیکی ارتباطات مردمی با دولت در قم
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • درخواست بیش از ۳۰ سازمان مردم نهاد انگلیسی برای توقف توحش در رفح
  • بیش از ۹۰ درصد از درخواست‌های مردم در حوزه اشتغال است
  • چرا داده‌های نرخ تورم بانک مرکزی شفاف نیست؟
  • رسالت معاونت پارلمانی تعامل گسترده، شفاف و سالم با مجلس است
  • واکسیناسیون بیش از ۷۰ هزار راس دام علیه بیماری آبله در هفتکل
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • کشتی همدان سروسامان می‌گیرد