Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل مشارکت‌های مردمی و سرمایه اجتماعی قوه قضاییه گفت: اطلاعات جامع بیش از ۲۵۰ نهاد مردمی در سامانه مشارکت‌های مردمی قوه قضاییه ثبت و تایید شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضائیه، احمد هنری با اعلام این خبر گفت: این اطلاعات شامل موضوع فعالیت تخصصی سمن­‌ها، دامنه فعالیت نهاد (ملی، استانی و شهرستانی)، شماره ثبت، شماره مجوز، آدرس پستی و شماره تماس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل مشارکت‌های مردمی و سرمایه اجتماعی قوه قضاییه گفت: دامنه فعالیت نهادهای ثبت‌نام‌کننده در سامانه مشارکت‌های مردمی در سه سطح ملی، استان و شهرستان است.

هنری با اشاره به اینکه در سال ۱۳۹۹ اطلاعات بیش از ۳۸۰۰۰ هزار سمن تهیه و در بانک اطلاعاتی این اداره کل ثبت شد، افزود: از این تعداد ۱۸۰۰ سمن در حوزه امور خیریه و نیکوکاری، تعداد ۱۵۰۰ نهاد مردمی در زمینه بهداشت و سلامت، ۱۲۰۰ سمن در حوزه‌های پیشگیری، ۱۲۰۰ سمن در حوزه‌های فرهنگی، تعداد ۸۰۰ سازمان مردم‌نهاد در امور خانواده و زنان، ۷۶۰ سمن در حوزه بهزیستی و توانبخشی، ۶۶۰ سمن در زمینه محیط زیست، ۶۶۰ سمن درباره آسیب‌های اجتماعی و ۴۲۰ سمن در زمینه حقوق کودکان فعالیت دارند.

مدیرکل مشارکت‌های مردمی و سرمایه اجتماعی قوه قضاییه اظهار کرد: از ۳۸۰۰۰ سمن شناسایی شده، ۲۰ هزار نفر آنها از اعضای هیات امنای مساجد سراسر کشور و ۲۲۰۰ نفر از خادمان بقاع متبرکه هستند.  

بنا بر این گزارش، سازمان‌های مردم‌نهاد می‌توانند اطلاعات خود را در سامانه مشارکت‌های مردمی قوه قضاییه به آدرس: https://mosharekat.eadl.ir وارد نمایند تا پس از تایید اطلاعات آنان از طریق مراجع ذیصلاح، به صورت رسمی در اجرای برخی از برنامه‌ها با قوه قضاییه مشارکت داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه سازمان مردم نهاد قوه قضاييه سامانه مشارکت های مردمی سمن در حوزه قوه قضاییه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۵۸۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گام‌های جدید در رفع موانع تولید با کمک اتحادیه‌ها و اصناف

ایسنا/قم استاندار قم بیان کرد: روسای اتحادیه‌ها و اصناف که در جلسات استانداری شرکت می‌کنند باید موضوعات و موانع خود را اطلاع دهند تا بتوانیم در رفع موانع گام‌های جدیدی را برداریم.

سید محمد آقامیری امشب، ۱۹ اردیبهشت‌ماه در نشست بررسی و رسیدگی به مطالبات فعالان حوزه تولید استان قم در سال جهش تولید، اظهار کرد: برخی از موضوعاتی که در این جلسه مطرح شد را برای اولین شنیدیم با این تفسیر که ما هر هفته جلسه مشارکت مردمی را با فعالین اقتصادی داریم و به صورت مرتب این جلسات برگزار می‌شود.

استاندار قم گفت: در رفع موانع تولید واحدهای تولیدی دریغی نداشته‌ایم و شخصا در جایگاه مطالبه‌گری شرکت‌ها حضور داشته‌ام و اعتقاد دارم بخش خصوصی کارهایی را می‌تواند انجام دهد که محال است دولت بتواند انجام دهد.

وی افزود: دولت هیچ‌گاه نمی‌تواند یک تاجر و کاسب خوبی باشد، نگاه مقام معظم رهبری نیز جهش تولید با مشارکت مردم است که بسیار اهمیت دارد.

آقامیری با اشاره به برگزاری جلسات مختلف اقتصادی، بیان کرد: روسای اتحادیه‌ها و اصناف که در جلسات استانداری شرکت می‌کنند باید موضوعات و موانع خود را اطلاع دهند تا بتوانیم در رفع موانع گام‌های جدیدی را برداریم.

استاندار قم، اضافه کرد: به اعتقاد ما هر مشکلی چاره‌ای دارد، مدیران باید در حل این موانع و مشکلات به طور جدی تلاش کنند، ما نیز به عنوان خادم مردم در خدمت تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی هستیم.

آقامیری در پایان تاکید کرد: ان‌شاءلله هر چه سریع‌تر بتوانیم مشکلات موجود در استان را با کمک مسئولین و مشارکت مردم حل کنیم.

به گزارش ایسنا؛ نشست بررسی و رسیدگی به مطالبات فعالان حوزه تولید استان قم با حضور حجت الاسلام والمسلمین احمد صالحی رئیس مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری، روح الله بیات مدیر کل رسیدگی به شکایات و درخواست‌های مردمی ریاست جمهوری، نمایندگان تام‌الاختیار وزارت‌خانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی و گردشگری و جهادکشاورزی، بنیاد ملی نخبگان استان، اتاق تعاون استان، منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان و تعدادی از مدیران کل استان قم در سالن امام جواد استانداری قم برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استفاده از ظرفیت شرکت تعاونی‌ها برای مردمی سازی تولید و اقتصاد
  • سیاست‌گذاری فرهنگی و اجتماعی مساجد ایران
  • جزییات برخی از اقدامات قوه قضاییه برای احیای حقوق عامه
  • توسعه محلات، مشارکت مردم را محقق می‌کند
  • پیش نویس قانون مربوط به تغییر کاربری اراضی تدوین شد
  • گام‌های جدید در رفع موانع تولید با کمک اتحادیه‌ها و اصناف
  • بررسی روند اجرای طرح‌نور و عفاف و‌حجاب در خوی 
  • ضرب الاجل کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای دستگاه‌های کم‌کار در ارائه اطلاعات به سامانه اعتبارسنجی
  • تلاش نفوذی ها برای خروج راه آهن از ریل توسعه و مشارکت مردمی
  • اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین